Ivacy VPN

Om det är viktigt för dig med snabbt och smidigt VPN ska du ta en titt på Ivacy VPN. Det här är en VPN-tjänst som har vunnit pris och det är inte svårt att förstå varför.

"Militär" kryptering på 256 bitar, 5700 servar på över hundra platser och gott skydd mot virus är goda anledningar till att välja Ivacy.

Möjligheten att använda tjänsten simultant för flera enheter samtidigt är också en stor fördel. Det kan vara viktigt för familjen såväl som för företag där det behövs en bra lösning för datorer, mobiler och andra enheter som används för både arbete och nöje.


ProduktAntalBindningstidPris/månMer info
Obundet10 samtidiga1 mån100kr1 Month Plan
1 år bundet10 samtidiga1 år40kr1 Year Plan
5 år bundet10 samtidiga5 år10kr5 Years

Mer om Ivacy VPN

Ivacy lanserades 2007 och har sin bas i Singapore. Företagets motto är total frihet online. De jobbar för att göra det enkelt för den som surfar att komma åt information samtidigt som den egna säkerheten är maximal.

2010 kom Ivacy med det som de kallade för Split Tunneling. Det här är en funktion som gör det möjligt för den som använder deras VPN att ta kontrollen över vilken data som ska skickas via den egna nättjänsten och vad som ska skickas via VPN-tjänsten.

Ivacy jobbar hela tiden med nya funktioner och egenskaper som miljontals användare världen över drar stor nytta av.

Tjänsten kan erbjuda över 5700 servrar på 100 olika platser. De erbjuder lösningar för alla plattformar och på ett sätt som gör att du sömlöst kan använda tjänsten samtidigt på flera olika enheter. Det går bra att ladda ner app för iOS såväl som Android.


Kryptering och säkerhet

Med en kryptering på 256 bitar skyddas du mot hackers såväl som mot de som är ute efter att fiska information om dig. Den här krypteringen benämns som militär kryptering.

Den är så pass effektiv att även myndigheter får svårt att komma åt information om dig som du inte vill att de ska ha.

Något som gör tjänsten extra säker är funktionen Internet Kill Switch. Om din VPN-uppkoppling skulle falla kommer allt som du är igång med just då online att pausas.

På så vis uppstår det aldrig risk för läckor av information på grund av VPN-avbrott.

Ivacy lovar hög fart på nätet. Du ska kunna ladda ner på nolltid. De går ut med att Ivacys VPN är mycket snabbare än andra tjänster. Deras Smart Connect funktion ser till att du alltid paras ihop med snabbast möjliga server då du kopplar upp dig.


Användarupplevelsen med Ivacy VPN

När vi ser på recensioner av Ivacy VPN är det tydligt att majoriteten användare är mycket nöjda. Det ska fungera fint med Netflix men Torrents kan vara aningen begränsat.

Detta trots att företaget strävar efter att göra torrenting superenkelt med servar i USA och Kanada som är spetsade för P2P. Användare säger att tjänsten fungerar särskilt bra för Windows och Android.

Ett stort plus med Ivacy är att de inte loggar din trafik. De har en zero browsing log policy. Det du gör när du använder deras VPN kommer inte att sparas och undersökas. Det lovar de på heder och samvete!


Prisläget

Du kan välja mellan olika paket. Ivacy VPN är en billigt VPN som ändå ger hög kvalitet. Billigast blir det om du väljer ett abonnemang på två års tid. Du betalar varje månad.

Du kan också betala för en månad eller för ett år. I skrivande stund innebär priset för en månad nära 10 dollar medan priset per månad om du binder upp dig på 5 år går ner till nära 1 dollar per månad.

Det går också att få ett erbjudande där du kan börja med att testa tjänsten gratis vilket kan vara smart för att se om den fungerar bra för dina främsta behov.

Du ska också veta att det här är en tjänst med många olika betalningsalternativ.

Utöver vanliga kreditkort kan du välja PayPal och kryptovalutor för att betala för VPN och det gör det lättare för många att testa tjänsten.


Ivacy support

När vi ser på användarrecensioner av Ivacy VPN får deras support ofta tummen upp. Det märks att det här företaget är ute efter att göra sina kunder nöjda.

De jobbar alltid med att lösa problem eller frågetecken och svaren kommer snabbt. Den fina kundtjänsten är också en god anledning till att användare gärna rekommenderar Ivacy till familj och vänner.


Allmänt omdöme om IvacyVPN

För dig som behöver en prisvärd VPN som är pålitlig och enkel att använda är Ivacy VPN ett bra val. Tjänsten har ett gott rykte och gör det mycket enkelt att komma igång.

Du får hög kvalitet för pengarna som du lägger på VPN och supporten ger dig ett mycket gott stöd.

Det samlade betyget blir 4,5 av 5 stjärnor.


ProduktAntalBindningstidPris/månMer info
Obundet10 samtidiga1 mån100kr1 Month Plan
1 år bundet10 samtidiga1 år40kr1 Year Plan
5 år bundet10 samtidiga5 år10kr5 Years
Till Ivacy VPN

Vanliga frågor och svar om Ivacy

Nej. Dom har en "No Logs Policy".

Ivacy har sitt huvudkontor i Singapore.

Innehåll
Ivacy VPN
5700 servrar på 100 olika platser
Malware Skydd
10 samtidiga inloggade enheter
Till Ivacy VPN
Trustpilot Ivacy VPN
Ivacy VPN
5700 servrar på 100 olika platser
Malware Skydd
10 samtidiga inloggade enheter
Sysslomansgatan 8
753 11 Uppsala
pencilcross