MySafety ID-Skydd
MySafety försäkringar har funnits sedan 1999 och med Litorina som ägare sedan 2007. Detta är en ledande aktör inom vardagssäkerhet och ID-skydd i både Norden och Baltikum, och som kontinuerligt satsar på etablering i flera länder.

MySafety kan hjälpa dig att spärra och skydda alltifrån mobiltelefoner, bankkort och ID-handlingar till husdjur och nycklar. Här kan du få hjälp på bred front även vid brand, inbrott och skimming.

Genom MySafetys samarbeten och informationsutbyten får du även hjälp med saker som stöldskyddsmärkning och överfallslarm.

Sammanfattande betyg

bevakning
försäkring
hjälp
utbud & pris

Totalbetyg

4 av 5
Mer info

MySafety ID-Skydds bevakning

4 / 5

Eftersom MySafety samarbetar med bank, polis, UC och kortföretag bevakas ditt personnummer dygnet runt och allting som sker i form av ändringar och nya kreditupplysningar rapporteras till dig via SMS.

Den svenska verksamheten bedrivs från Gärdet i Stockholm och du kan när som helst logga in på ditt MySafety konto och själv skaffa dig en översikt över alla aktiviteter som har med ditt personnummer att göra.

Även om du själv har kontroll så finns också MySafety hela tiden i bakgrunden för att minska risken och stoppa följderna av en ID-kapning.

MySafety ID-Skydds försäkring

4 / 5

Skulle du råka ut för en ID-stöld kan MySafety täcka upp kostnader på upp till 200 000 kronor för ekonomiska förluster som utlägg för påminnelseavgift eller inkasso.

Försäkringen gäller i tolv månader och kan därefter förnyas ytterligare 12 månader i taget.

Du har även juridisk assistans upp till 15 timmar och en rättsskyddsförsäkring som innebär att du kan få juridisk hjälp som täcker upp till 2 miljoner kronor om det skulle behövas, och med en egen jurist slipper du oroa dig för kostnader för något besvärligt som tvister och domstolsprövningar.

MySafety ID-Skydds hjälp

3.5 / 5

Om du råkar ut för en ID-stöld får du hjälp att justera felaktiga uppgifter och med att få bort betalningsanmärkningar.

MySaftey bestrider också betalningskrav och fakturor vilket annars är en tidskrävande process. De spärrar också ditt personnummer som extra skydd.

De finns tillgängliga dygnet runt för att besvara frågor och när du skickar in anmälan samt fullmakt så driver de hela ärendet åt dig och du slipper att exempelvis ta ledigt från jobbet.
MySafety ID-Skydds utbud & pris

4 / 5

Förutom den privata ID-skyddsförsäkringen som ger dig rättsskydd, ekonomisk ersättning och bevakning för 99 kronor i månaden så har även MySafety andra försäkringar relaterade till ID-stöld.

Passförsäkring innebär exempelvis att de ersätter pass, hjälper till med ambassadkontakter och andra utgifter, och du kan bli ersatt med upp till 15 000 kronor om ditt pass skulle hamna i orätta händer. Allt detta för 399 kronor per månad i 12 månader.

MySafetys kortförsäkring innebär ersättning om du drabbas av olovliga transaktioner och bedrägerier vid Internetköp. Gäller även mellan privatpersoner på exempelvis Blocket och Tradera. För 69 kronor i månaden hjälper företaget till med utgifter upp till 15 000 kronor per månad.
Produkt Kundtjänst Antal Bindning Pris/mån
Standard Dygnet runt 1 12 mån 99 kr Mer info
Passförsäkring Dygnet runt Familjen 12 mån 39 kr Mer info
Kortförsäkring Dygnet runt 1 12 mån 79 kr Mer info