MySafety Försäkringar får ny Sverigechef

låst hänglås mot digital bakgrund och mysafetys sverigechef carl henric holmberg Carl Henric Holmberg blir ny Sverigechef på Sveriges ledande företag inom ID-skyddsförsäkringar. Foto: deepadesigns/Shutterstock.com och Pressbild/mySafety Försäkringar

Carl Henric Holmberg blir ny Sverigechef för ID-skyddsföretaget MySafety Försäkringar. Den nya chefen har redan arbetat för företaget i två år och kommer att fylla en viktig funktion för företagets utveckling i sin nya roll, skriver MySafety i ett pressmeddelande.

Företaget MySafety Försäkringar har rekryterat en ny chef för sin svenska verksamhet. Carl Henric Holmberg, som har tilldelats uppdraget, är dock inget nytt ansikte på företaget utan har arbetat där sedan 2017.

Tidigare har Carl Henric Holmberg varit ansvarig för den digitala utvecklingen på företaget. Därefter har han arbetat som nordisk marknadschef. Sedan förra året sitter han dessutom i företagets ledningsgrupp.

Sverigechefen ska fokusera på att utveckla verksamheten

Carl Henric Holmberg säger i ett pressmeddelande från MySafety att han gläder sig över förtroendet att tilldelas chefsposten. Hans fokus kommer att ligga på att utveckla den svenska verksamheten vidare och leda företaget till nästa nivå.

– Ända sedan jag blev en del av MySafety för två år sedan har jag brunnit för företaget och det arbete vi gör för att våra kunder ska känna sig trygga, säger Carl Henric Holmberg.

Rollen kommer att stärka företaget, tror vice koncernchefen

Även vice koncernchef PA Prabert lyfter att Carl Henric Holmberg har varit en viktig del av organisationen. Genom sin nya roll som Sverigechef kommer hans position få ännu större betydelse och vice koncernchefen tror att han kommer att bidra till att stärka företagets kommersiella sida.

– MySafety fortsätter att arbeta för att förändra försäkringsbranschen med innovativa och enkla lösningar som sätter kundens behov först, avslutar PA Prabert pressmeddelandet.

Främst i Sverige inom ID-skyddsförsäkringar

MySafety Försäkringar är den ledande aktören i Sverige inom försäkringar för ID-skydd. De erbjuder också andra typer av försäkringar, till exempel bilförsäkringar och självriskreduceringar. Företaget startade 1999 och är sedan 2007 en del av investeringsorganisationen Litorina.