NordPass

Lösenordssäkerhet är en viktigt och med alla olika lösenordshanterare där ute kan det vara svårt att bestämma vilken som är rätt för dig. NordPass är en ny lösenordshanterare komma ihåg alla dina komplexa inloggningar, autofyll i onlineformulär och generera starka lösenord allt inklusive kryptering av militär kvalitet och plattformsoberoende stöd. Du kan också lagra kreditkort och personlig information.

En av de saker som gör att NordPass sticker ut är dess användarvänlighet. Användargränssnittet är enkelt och intuitivt, vilket gör det enkelt för även nybörjare att komma igång.

NordPass erbjuder också några fantastiska säkerhetsfunktioner. All data är krypterad med "XChaCha20"-kryptering av militär kvalitet och appen kan synkroniseras över flera enheter.

NordPass premium

En "premium-lösningen" pris på bara 17kr/mån en av de mest prisvärda lösenordshanterarna på marknaden.

Med Premium får du bland annat hjälp med hitta gamla / dåliga lösenord, lösenord du använt på flera sajter och dessutom söker den av nätet efter sajter som blivit hackade. Så du vet när du bör byta lösenord.

Dessa och många andra funktioner gör lösenordssäkerhet enklare än någonsin.

Med NordPass får du också:

  • Data Breach Scanner
  • Kontroll av lösenordsstyrka
  • Automatisk synkronisering över flera enheter
  • Tillgång till dina lösenord på upp till 6 olika enheter

ProduktAntalBindningstidPris/månMer info
1 års-planen612 mån21krLäs mer
2 års-planen624 mån17krLäs mer

Tvåfaktorsautentisering

NordPass erbjuder tvåfaktorsautentisering för att hålla din information säker. Tvåfaktorsautentisering, även känd som 2FA, är en säkerhetsåtgärd som kräver mer än bara ett användarnamn och lösenord för att logga in.

Med 2FA behöver du också ange en kod eller token som genereras av en annan enhet, som din telefon eller via mail. Detta säkerställer att även om någon lyckas få din inloggningsinformation, kommer de inte att kunna komma åt ditt konto utan koden eller token.

NordPass erbjuder flera metoder för tvåfaktorsautentisering. Du kan välja att ta emot koder via sms, e-post eller en autentiseringsapp.

Du kan också välja en fysisk säkerhetsnyckel, som är en liten enhet som ansluts till din dators USB-port. Nyckeln genererar slumpmässiga koder som används för att logga in och ger ett extra lager av säkerhet mot hackare.


ProduktAntalBindningstidPris/månMer info
1 års-planen612 mån21krLäs mer
2 års-planen624 mån17krLäs mer
Till NordPass

Vanliga frågor om Nordpass

Nej, men det ingår om du köper det "största" paketet hos NordVPN.

NordPass är program som du har på din dator eller mobil som kommer ihåg (och skapar) dina komplexa lösenord, fyller automatiskt i onlineformulär och låter dig komma åt dina lösenord var som helst.

Inga fler glömda inloggningsuppgifter eller kontoåterställningar – NordPass har koll på det. Lämna allt tryck på lösenordshantering till NordPass och njut av de saker du gillar mest.

Innehåll
Nordpass logo
Använd på upp till 6 enheter
Data Breach Scanner
Mac, Win, Linux, iOS & Android
Automatisk koll av lösenordstyrka
Till NordPass
Trustpilot NordPass
Nordpass logo
Använd på upp till 6 enheter
Data Breach Scanner
Mac, Win, Linux, iOS & Android
Automatisk koll av lösenordstyrka
Sysslomansgatan 8
753 11 Uppsala
pencilcross