NordPass

Lösenordssäkerhet är en viktigt och med alla olika lösenordshanterare där ute kan det vara svårt att bestämma vilken som är rätt för dig. NordPass är en ny lösenordshanterare som snabbt vinner popularitet. Den erbjuder några fantastiska funktioner, inklusive kryptering av militär kvalitet och plattformsoberoende stöd.

En av de saker som gör att NordPass sticker ut är dess användarvänlighet. Användargränssnittet är enkelt och intuitivt, vilket gör det enkelt för även nybörjare att komma igång.

NordPass erbjuder också några fantastiska säkerhetsfunktioner. All data är krypterad med "XChaCha20"-kryptering av militär kvalitet och appen kan synkroniseras över flera enheter.

En annan sak som skiljer NordPass åt är priset. Det krävs ingen prenumeration; du kan använda NordPass gratis för alltid.

Om du vill ha en premium-lösningen är det ändå med pris på bara 15kr/mån en av de mest prisvärda lösenordshanterarna på marknaden.

Med Premium får du bland annat hjälp med hitta gamla / dåliga lösenord, lösenord du använt på flera sajter och dessutom söker den av nätet efter sajter som blivit hackade. Så du vet när du bör byta lösenord.


Produkt Antal Bindningstid Pris/mån Mer info
1 mån i taget 6 0 mån 49kr Läs mer
1 års-planen 6 12 mån 20kr Läs mer
2 års-planen 6 24 mån 15kr Läs mer

Tvåfaktorsautentisering

NordPass erbjuder tvåfaktorsautentisering för att hålla din information säker. Tvåfaktorsautentisering, även känd som 2FA, är en säkerhetsåtgärd som kräver mer än bara ett användarnamn och lösenord för att logga in.

Med 2FA behöver du också ange en kod eller token som genereras av en annan enhet, som din telefon . Detta säkerställer att även om någon lyckas få din inloggningsinformation, kommer de inte att kunna komma åt ditt konto utan koden eller token.

NordPass erbjuder flera metoder för tvåfaktorsautentisering. Du kan välja att ta emot koder via sms, e-post eller en autentiseringsapp.

Du kan också välja en fysisk säkerhetsnyckel, som är en liten enhet som ansluts till din dators USB-port. Nyckeln genererar slumpmässiga koder som används för att logga in och ger ett extra lager av säkerhet mot hackare.


Produkt Antal Bindningstid Pris/mån Mer info
1 mån i taget 6 0 mån 49kr Läs mer
1 års-planen 6 12 mån 20kr Läs mer
2 års-planen 6 24 mån 15kr Läs mer
Till NordPass
Nordpass logo
Använd på upp till 6 enheter
Data Breach Scanner (Premium)
Mac, Win, Linux, iOS & Android
Automatisk koll av lösenordstyrka
Till NordPass
Trustpilot NordPass
Sysslomansgatan 8
753 11 Uppsala