WeZafe ID Skydd

WeZafe är något av en nykomling inom ID-skydd. Det svenska bolaget som är experter inom identitetsbevakning, säkerhet och personlig integritet erbjuder idag ett brett skydd för din identitet på internet.

De har ett stort fokus på säkerhet och arbetar i dagsläget enbart med välrenommerade parter och pålitliga informationshanteringssystem.

Att de är en nykomling på marknaden hindrar inte företaget från att ha ett av de mer avancerade internetskydden på marknaden. Genom sin stora databas och regelbundna kontroller på flera miljoner datapunkter är de experter på att förhindra identitetsstölder på internet.
Sammanfattande betyg

bevakning
försäkring
hjälp
utbud och pris

Totalbetyg

3.5 av 5
Mer info

WeZafe ID Skydds bevakning

5 / 5

WeZafe har ett mycket sofistikerat system för att förhindra att din identitet används utan ditt tillstånd. Genom deras datasystem upptäcks om någon använder din identitet och vid misstanke om bedrägeri får du omedelbart en varning om ett potentiellt intrång.

WeZafe har med andra ord en heltäckande tjänst för internetbevakning. Till skillnad mot vissa ID-skydd så bedriver man bevakning av dina uppgifter på bred front. Det gör att du får mycket säkerhet för dina pengar.

WeZafe ID Skydds försäkring

1 / 5

WeZafe erbjuder till skillnad från många andra ID-skydd inga försäkringar som täcker skadan för en eventuell identitetsstöld. Istället för att ersätta dig för ekonomisk skada satsar man stenhårt på att övervaka samtliga känsliga uppgifter så att detta problem aldrig uppstår.

Om du vill ha en försäkring trots detta kan det vara klokt att vända sig till din bank eller ditt försäkringsbolag. Dessa erbjuder ofta tilläggsförsäkringar för just denna typ av identitetsstölder.
WeZafe ID Skydds hjälp

3.5 / 5

Om du skulle ha ett problem med tjänsten kan du alltid kontakta deras kundtjänst. Om en identitetsstöld skulle inträffa meddelas du omgående, vilket gör att du själv proaktivt kan förhindra att dina uppgifter används.

Skulle dina personuppgifter läcka ut hjälper WeZafe dig att spärra ditt personnummer, gratis, i två veckor hos kreditupplysningsföretagen.

WeZafe erbjuder i dagsläget ingen juridisk hjälp, då detta förhoppningsvis inte heller är nödvändigt. Istället bygger tjänsten på ett starkt förebyggande arbete, vilket gör att du har tid att förhindra och förebygga potentiella intrång.

WeZafe ID Skydds utbud och pris

3.5 / 5

I dagsläget erbjuds i praktiken enbart en produkt, Premium för 99 kr i månaden. Med tjänsten får du ett väldigt omfattande skydd, som täcker allt från bankkonton, personnummer till inloggningsuppgifter på sociala medier.

Det som sticker ut med WeZafe är hur många olika källor som kontinuerligt kontrolleras, exempelvis så skannas dark web, internets marknadsplats för illegal handel, dagligen för att se om någon säljer dina personuppgifter.

Utöver det får du tillgången till privat service och omedelbara notiser vid ett misstänkt intrång. När du tecknar ett ID-skydd så aktiveras det även direkt, vilket omedelbart förhindrar att bedragare kan använda dina uppgifter.

För dig som är intresserad av ett skydd för hela familjen så är även detta möjligt. För det låga priset av 199 kr i månaden kan du uppgradera ditt identitetsskydd så att det täcker fem familjemedlemmar.

Denna prisplan är onekligen en av de mer konkurrenskraftiga i branschen och passar den som vill hålla hela sin familj säker perfekt.

Produkt Kundtjänst Antal Bindning Pris/mån
Enkelt 09-17 1 12 mån 99 kr Mer info
Familj 09-17 2-5 12 mån 229 kr Mer info